sexdate met de buurvrouw

niets liever dan in de achtertuin geneukt worden. Ze nam mijn dikke pik diep in haar mond en zoog eraan! Het zou een beetje slordig zijn geweest om mijn buurvrouw zwanger te maken. Ze keek snel om zich heen en deed haar bikini uit. Tijdens het kijken kon ik het niet laten om even aan mijn inmiddels harde lul te ongeveer een half uur smeerde Sonja zich opnieuw in en al smerende kwam zij met haar hand bij haar kutje en ze kon het niet laten om er even. Ze pijpte al het zaad uit mijn kloppende lul en slikte alles door.

Als nieuwe gebruiker kun je gratis 5 flirt berichten versturen. Dat mislukte dus totaal, want ik moest eerlijk toegeven dat ik wel eens een paar heerlijke natte dromen over mijn lekkere geile buurvrouw heb gehad. Nee natuurlijk weet ik het niet zeker, maar ik heb al een hele tijd geen seks gehad en zon grote lul heb ik nog nooit gezien. Ze was gelukkig getrouwd en de buurman was een goede vriend van me, maar toen ik naar haar grote tieten keek, wist ik dat er geen houden aan zou zijn als ze verder zou gaan dan alleen maar aftrekken. Nadat ze alles uit haar orgasme had gehaald wat er uit te halen viel, keek ze me aan en zei geil: nu ben jij aan de beurt, lekker ding, en ik ga ervoor zorgen dat je snel nog een keer klaarkomt. Ik had verwacht dat ze hard gillend de tuin uit zou rennen, want ik had zelf het idee dat ze een beetje preuts was. Het was een zonnige dag en ik was vrij, dat betekende helemaal niets doen en daar besloot ik me in de achtertuin mee bezig te houden. Henk moet een paar dagen naar een klant in het buitenland, en er zijn nog een heleboel standjes die we nog niet gedaan hebben?

Een tijdje geleden word vrouw geil van trio zijn bij ons nieuwe mensen naast komen wonen. Tuurlijk buuv, zei ik met een glimlach, jij mag er altijd aan zitten. Ik moet toegeven dat ik ontzettend opgewonden word bij het zien van een zwangere vrouw. Het bleek de buurvrouw te zijn die gebiologeerd naar mijn grote pik aan het staren was. Ze keek me diep in mijn ogen aan en pakte toen mijn grote pik vast en begon er langzaam aan te trekken.

Als dank likte ze zijn pik helemaal schoon. Tjeezus, zei ze hijgend, dit heb ik nog nooit gevoeld.